0,00 lei (gol)

Niciun produs

9,50 lei Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda

Produs adăugat cu succes la coşul dvs.
Cantitate
Total
0 articole în coșul dvs. Aveţi un produs în coş.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuaţi cumpărăturile Finalizați comanda

Oferte speciale

Accesorii din cupru

Ceainicele, ibricele si carafele realizate din cupru se numara printre cele mai deosebite accesorii de ceai. Cuprul prezinta calitati termoconductoare extraordinare, se incalzeste foarte repede pe orice sursa de caldura, astfel ca facem si economie cand preparam ceaiul intr-un ceainic din cupru, sau cand facem o cafea turceasca intr-un ibric din...

Ceainicele, ibricele si carafele realizate din cupru se numara printre cele mai deosebite accesorii de ceai. Cuprul prezinta calitati termoconductoare extraordinare, se incalzeste foarte repede pe orice sursa de caldura, astfel ca facem si economie cand preparam ceaiul intr-un ceainic din cupru, sau cand facem o cafea turceasca intr-un ibric din cupru. In plus, cuprul pastreaza intacte aroma si intensitatea ceaiului si cafelei, ceainicele, ibricele si canile din cupru fiind ideale pentru a ne bucura de gustul natural al diferitelor tipuri de ceai sau cafea.

Iti prezentam o colectie de accesorii din cupru pe care sa le oferi cadou, sau pe care sa le folosesti chiar tu in ceainaria ta de acasa. 

Mai multe
Copyright © 2015-2017 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.