Men's Flavored Coffee Pack cu 3 arome intense

Pachet promo format din 3 sortimente de cafea cu arome intense, ideale pentru Iced Coffee!

Pachetul contine:

1. Irish Cream Coffee:

Cafea macinata cu gust de crema de whiskey irlandez, 100% arabica, atent selectionata pentru o asigurarea unei arome desavarsite. Cafeaua este ambalata in punga de 125 grame. Aromatizata natural.

Ingrediente: Cafea macinata, 100% Arabica, cu gust de crema de whisky. Mod de preparare: Pentru o ceasca de cafea, foloseste 7 - 9 grame produs.

2. Vanilla Coffee:

Vanilia se afla pe primul loc in topul preferintelor de arome pentru deserturi. Ne place in prajituri, in inghetata, iar acum, si in cafea! Daca esti in cautarea unui desert cu vanilie cat mai prietenos cu silueta, iti recomandam Vanilla Coffee de la Dolce Bacio, cafea cu gust de vanilie. Are beneficii duble: ne energizeaza, ca orice cafea buna, si potoleste pofta de dulciuri!

Ingrediente: Cafea macinata 100% Arabica, cu gust de vanilie Mod de preparare CodPentru o ceasca de cafea foloseste 7 - 9 gr

3. Amaretto Coffee

Amaretto este un lichior cu o poveste interesanta: se pare ca a fost creat de catre o doamna ca semn al dragostei pentru un pictor, ucenic de-al lui Leonardo da Vinci. Contrar parerii generale, are un gust doar putin amarui, este mai degraba dulce. Ne bucuram si astazi de gustul dulce-amarui al lichiorului Amaretto, il putem savura chiar si in cafea: incearca Amaretto Coffee de la Dolce Bacio ori de cate ori vrei sa te relaxezi in compania unei cafele bune, cu gust interesant.

Ingrediente: cafea macinata, 100% Arabica, cu gust de lichior Amaretto Mod de preparare: Pentru o ceasca de cafea folositi 7 - 9 gr.

Produse asemanatoare

(Exista 8 alte produse in aceasta categorie)

Review-uri Toate review-urile