Ladies Coffee Pack cu 3 arome

Pachet promo format din aromele preferate ale doamnelor, ideale pentru Iced Coffee!

Pachetul contine:

1. Chocolate Coffee:

Chocolate Coffee este alegerea ideala pentru cei care adora ciocolata, insa, din cauza amenintarii kilogramelor in plus, o gusta din ce in ce mai putin. Astfel, oricand simtim ca nivelul de energie scade si intervine pofta de dulciuri, o ceasca de Chocolate este binevenita. Savureaz-o in locul deserturilor care ingrasa si vei impaca astfel pofta de dulciuri, pastrandu-ti silueta!

Ingrediente: Cafea macinata 100% Arabica, cu gust de ciocolata. Mod de preparare: Pentru o ceasca de cafea foloseste 7 - 9 gr.

2. Vanilla Coffee:

Vanilia se afla pe primul loc in topul preferintelor de arome pentru deserturi. Ne place in prajituri, in inghetata, iar acum, si in cafea! Daca esti in cautarea unui desert cu vanilie cat mai prietenos cu silueta, iti recomandam Vanilla Coffee de la Dolce Bacio, cafea cu gust de vanilie. Are beneficii duble: ne energizeaza, ca orice cafea buna, si potoleste pofta de dulciuri!

Ingrediente: Cafea macinata 100% Arabica, cu gust de vanilie Mod de preparare CodPentru o ceasca de cafea foloseste 7 - 9 gr

3. Caramel Coffee

Ingrediente: Daca pentru tine cafeaua e mai mult decat o bautura energizanta, iti recomandam una cu gust de desert: Caramel Coffee de la Dolce Bacio! Acest sortiment de cafea cu arome ne ofera si energia pe care o ofera o cafea 100% Arabica, si potoleste pofta de dulciuri. Este un adevarat desert de baut, insa unul prietenos cu silueta.

Recomandari de servire: Se pot servi ca atare sau indulcite cu zahar si putina frisca. Se pot prepara si in varianta Iced Coffee!

Produse asemanatoare

(Exista 8 alte produse in aceasta categorie)

Review-uri Toate review-urile