0,00 lei (gol)

Niciun produs

9,50 lei Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda

Produsul a fost adaugat in cos
Cantitate
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Oferte speciale

  • Pina Colada

    Ceai de fructe cu cocos si ananas

    8,50 lei -20% 10,63 lei
Nivel cofeina

Cafea blend

Realizarea unei cafele espresso bune nu este o chestiune de noroc ci una de capacitati si abilitati: o combinatie perfecta de experienta si expertiza, procese de productie si materii prime de calitate si nu in ultimul rand, pasiune. Toate aceste lucruri le gasesti in gama de cafea espresso pe care ti-o oferim, o gama de cafea atent selectionata ...

Realizarea unei cafele espresso bune nu este o chestiune de noroc ci una de capacitati si abilitati: o combinatie perfecta de experienta si expertiza, procese de productie si materii prime de calitate si nu in ultimul rand, pasiune. Toate aceste lucruri le gasesti in gama de cafea espresso pe care ti-o oferim, o gama de cafea atent selectionata pentru ca tu sa te bucuri de produse de cea mai buna calitate. Sortimentele de cafea espresso pe care ti le punem la dispozitie se adreseaza atat cunoscatorilor, cat si celor care vor sa-si imbogateasca experienta in ceea ce inseamna espresso-ul perfect. Pasiunea ta pentru cafeaua espresso si-o gasit acum un partener in Arta Ceaiului, locul unde vei fi rasplatit intotdeauna cu cafea de cea mai inalta calitate. 

Pentru un pasionat de espresso, o ceasca de cafea este mai mult decat o bautura cu efect revigorant, este esenta calitatii si a lucrurilor deosebite. Cafeaua pe care ti-o punem la dispozitie este de cea mai buna calitate, apreciata de catre adevaratii cunoscatori. 

Mai multe
pe pagina
Copyright © 2015-2019 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us