Oferte speciale

Cafea Gourmet

Savureaza cele mai bune sortimente de cafea din lume: 

Daca te intrebi care e diferenta dintre o cafea Gourmet de origine si celelalte cafele, raspunsul e destul de simplu la prima vedere: cafeaua Gourmet, sau cafeaua de tip microlot, este produsa din boabe ce provin de la o singura ferma, nefiind amestecate cu boabe provenite din alta regiune. ...

Savureaza cele mai bune sortimente de cafea din lume: 

Daca te intrebi care e diferenta dintre o cafea Gourmet de origine si celelalte cafele, raspunsul e destul de simplu la prima vedere: cafeaua Gourmet, sau cafeaua de tip microlot, este produsa din boabe ce provin de la o singura ferma, nefiind amestecate cu boabe provenite din alta regiune. Astfel se asigura caracteristici unice, combinatii extraordinare de arome specifice fiecarui sortiment. Imagineaza-ti cum ar fi sa bei o cafea in al carei gust il recunosti pe cel al unui baton de ciocolata cu migdale... sau al unei portocale parfumate...

O parte din fermele care produc cafele Gourmet nu se intind pe mai mult de 2 hectare, asa ca productia este destul de mica. 

Un alt avantaj pe care il prezinta cafelele de tip Gourmet este acela ca sprijina mediul inconjurator si comunitatile din zona. Natura este foarte bine conservata in jurul micro-fermelor ce cultiva arbori de cafea, boabele ce provin de la acestia imprumutand arome de la plantele aflate in vecinatate. 

Asa ca, atunci cand bei o ceasca de cafea Gourmet, gandeste-te ca si tu participi la pastrarea unui colt de natura undeva prin lume. 

In ceea ce priveste experienta de a savura o ceasca de cafea Gourmet, aceasta aproape ca nu poate fi descrisa in cuvinte. Dar nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, incearca-le si tu! 

Mai multe
 • Cafea boabe sau macinata 100% Arabica de origine Burundi, 200 grame

  57,45 lei
  Sunati!
  Stoc epuizat
 • Cafea boabe sau macinata 100% Arabica de origine Panama, 125 grame

  44,42 lei
  In stoc
 • Cafea boabe sau macinata 100% Arabica de origine Honduras, 125 grame

  43,11 lei
  Sunati!
  Stoc epuizat
 • Cafea boabe sau macinata 100% Arabica de origine Honduras, 200 grame

  67,71 lei
  Sunati!
  Stoc epuizat
 • Cafea Gourmet de origine El Salvador San Jose Ruffatti, Dolce Bacio, boabe sau macinata, 200 grame

  63,61 lei
  Sunati!
  Stoc epuizat
Copyright © 2015-2017 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.