0,00 lei (gol)

Niciun produs

9,50 lei Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda

Produsul a fost adaugat in cos
Cantitate
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Pai Mu tan White Peony

Ceai alb Pai Mu tan White Peony

More details

Ingrediente: ceai alb Pai Mu Tan

Temperatura:

70°C

Dozaj pe portie:

2 gr

Timp de preparare:

2-3 minute

Nivel teina:

Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute. Pentru Ice Tea folositi o cantitate dubla de ceai (4 grame) si adaugati cuburi de gheata dupa infuzare.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare

Recomandari de servire: In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.

Merge cu: orez, salate simple

Ceaiul Pai Mu tan White Peony are o infuzie de un galben pal, un gust dulce si catifelat cu usoare note dulci de muscat. Este un ceai bland cu un gust foarte placut. Ceaiul alb este cel mai apreciat ceai datorita procesarii sale minime, ce are ca rezultat un continut de nutrienti mult mai mare decat la ceaiurile negre sau verzi. In timpul procesului de productie a ceaiului alb, frunzele nu sunt lasate sa oxideze, ele ramanand practic mai aproape de starea lor naturala, evident si cu o cantitate mai mare de antioxidanti.

12,90 lei

In stoc


Acest produs iti aduce 43 puncte de loialitate (detalii).

Livrare
24 H

Deschidere
la livrare

Retur gratuit
in 30 zile

Ceaiul Pai Mu tan White Peony are o infuzie de un galben pal, un gust dulce si catifelat cu usoare note dulci de muscat. Este un ceai bland cu un gust foarte placut. Ceaiul alb este cel mai apreciat ceai datorita procesarii sale minime, ce are ca rezultat un continut de nutrienti mult mai mare decat la ceaiurile negre sau verzi. In timpul procesului de productie a ceaiului alb, frunzele nu sunt lasate sa oxideze, ele ramanand practic mai aproape de starea lor naturala, evident si cu o cantitate mai mare de antioxidanti.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Copyright © 2015-2019 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us