Datele primite de la tine sunt in siguranta si nu vor fi folosite in alte scopuri decat promovarea newsletterului nostru.
Lu-Vi: | 09:00 - 18:00 |
---|
Ceai galben
Ingrediente: ceai galben
Temperatura:
90-95°C
Dozaj pe portie:
2 gr
Timp de preparare:
2-3 minute
Nivel teina:
Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte (90-95°C) peste o linguriță de ceai și infuzați 2-3 minute.
Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare
Pentru: Relaxare
Recomandari de servire: In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.
Merge cu: orez, salate simple
Durata Infuzare: 2-3 minute
Note: Traditional
Ceaiul galben este una dintre cele mai rare specialitati de ceai. Era un ceai foarte apreciat mai ales in perioada dinastiilor Ming si Qing. Metoda de preparare a ceaiului galben a fost pierduta la un moment dat si regasita dupa 1970. Ceaiul galben este originar din provinciile Anhui, Sichuan si Hunan.
Citeste aici un articol despre caracteristicile care fac din ceaiul galben un ceai special.
Acest produs iti aduce 53 puncte de loialitate (detalii).
Livrare
24 H
Deschidere
la livrare
Retur gratuit
in 30 zile
Ceaiul galben este una dintre cele mai rare specialitati de ceai. Era un ceai foarte apreciat mai ales in perioada dinastiilor Ming si Qing. Metoda de preparare a ceaiului galben a fost pierduta la un moment dat si regasita dupa 1970. Ceaiul galben este originar din provinciile Anhui, Sichuan si Hunan.
Citeste aici un articol despre caracteristicile care fac din ceaiul galben un ceai special.