Ayurvedic Tea Kashmir

Ceai negru cu portocala si condimente

More details

Ingrediente: ceai negru Assam, scortisoara, coaja de portocale, cuisoare, ghimbir, cardamom

Temperatura:

100°C

Dozaj pe portie:

2 grame

Timp de preparare:

3 minute

Nivel teina:

Mod de Preparare: Pentru prepararea unei cesti de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 3 minute.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare

Recomandari de servire: Intrucat ceaiul negru are un gust mai puternic, poti adauga in ceai o cantitate foarte mica de lapte.

Merge cu: briose, ciocolata cu lapte

Note: Scortisoara

Ceaiul negru este cel mai energizant tip de ceai, astfel ca il putem consuma ori de cate ori simtim nevoia sa ne energizam. Acest sortiment este imbogatit cu condimente, fiind ideal de savurat in sezonul rece. Se poate prepara cu lapte si zahar, dupa reteta de Masala Chai. Acest tip de ceai se consuma cu precadere in tarile asiatice, insa este din ce in ce mai consumat de catre persoane din toata lumea care apreciaza ceaiul. 

13,90 RON

In stoc


Acest produs iti aduce 49 puncte de loialitate (detalii).

Primeste 5% inapoi
in puncte de loialitate

Retur
in 30 de zile

Livrare GRATUITA la comenzi
de min. 95 lei

Plati si comenzi
100% sigure

Ceaiul negru este cel mai energizant tip de ceai, astfel ca il putem consuma ori de cate ori simtim nevoia sa ne energizam. Acest sortiment este imbogatit cu condimente, fiind ideal de savurat in sezonul rece. Se poate prepara cu lapte si zahar, dupa reteta de Masala Chai. Acest tip de ceai se consuma cu precadere in tarile asiatice, insa este din ce in ce mai consumat de catre persoane din toata lumea care apreciaza ceaiul. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Ayurvedic Tea Kashmir

Ayurvedic Tea Kashmir

Ceai negru cu portocala si condimente

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Copyright © 2015-2020 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us