Ceai Oolong

Pentru bautorii de ceai, Oolong este cu siguranta un ceai special. Mai parfumate, mai dulci, mai putin bogate in teina decat sortimentele din gama larga de ceai verde pe care ti-o oferim, ceaiurile Oolong sunt foarte apreciate. Daca si tie iti plac ceaiurile care iti aduc beneficii atat in interior cat si la exterior, trebuie sa incerci ceaiurile Oolong. Asta pentru ca se spune ca ceaiul Oolong este cea mai buna metoda de a combate efectele imbatranirii tenului. 

Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura si tu de efectele sale este sa infuzezi ceaiul Oolong pret de 3 minute si sa savurezi bautura de mai multe ori pe zi. Daca, insa, vei infuza frunzele de ceai Oolong pret de mai multe minute decat este recomandat, acestea vor elibera o cantitate mai mare de tanin, care va acoperi aroma dulceag-florala pe care o prezinta ceaiul Oolong. 

Ceaiul Oolong este un adevarat ceai chinezesc, modul de prelucrare a frunzelor de ceai pentru a produce acest sortiment fiind descoperit inj provincia Fujian din China. La scurt timp dupa descoperirea ceaiului Oolong, acesta a devenit foarte apreciat de catre nobilimea chineza datorita aromei cu totul deosebite pe care o prezinta infuzia. 

Iti oferim atat sortimente de ceai Oolong simplu, traditional, cat si sortimente de ceai Oolong imbogatite cu fructe. 

Ceai Oolong Chinezesc la preturi accesibile

Filtre active

4 Recenzii

Milky Oolong

29,90 lei
Ceai Milk Oolong
4 Recenzii

Oolong Iron Goddess

17,49 lei
Ceai OolongThe Iron Goddess of Mercy (Ti Kuan Yin)
Fara Recenzii

Oolong Formosa

11,90 lei
Ceai semi-fermentat