Lu-Vi: | 09:00 - 18:00 |
---|
Ceai semi-fermentat
Ingrediente: frunze de ceai semi-fermentat
Temperatura:
80 ° C
Dozaj pe portie:
2-2.5 gr
Timp de preparare:
3 minute
Nivel teina:
Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 80°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2-2.5 gr) si lasati la infuzat timp de 3 minute.
Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare
Pentru: Energizare
Recomandari de servire: Iti recomandam sa consumi neindulcit, pentru a te bucura de aroma naturala a ceaiului
Merge cu: deserturi pe baza de fructe, ciocolata cu lapte
Recomandam pentru ca: are un gust natural mai dulce, ideal pentru a inlocui deserturile pline de zahar
Note: Traditional
"Formosa" inseamna "frumoasa" in limba portugheza, si asa era cunoscut Taiwanul pentru exploratori: drept "insula frumoasa". Formosa Oolong este un sortiment mai tare in comparatie cu alte ceaiuri Oolong, aroma sa naturala este mai complexa, in stilul fructelor coapte de toamna. La fel ca celelalte sortimente de ceai Oolong, are un gust natural dulceag, fiind de preferat in locul deserturilor pline de zahar. Este ideal de savurat in prima parte a zilei, sau dupa-amiaza, cand intervine pofta de dulciuri. Ceaiul Oolong este un tip de ceai semi-fermentat, adica doar partial oxidat, situandu-se intre ceaiul verde si ceaiul negru. Si nivelul de teina este pe masura, ceaiul Oolong fiind mai tare decat ceaiul verde, insa nu chiar atat de energizant ca ceaiul negru. Iti recomandam sa-l consumi neindulcit pentru a te putea bucura de aroma naturala a acestui sortiment de ceai.
Acest produs iti aduce 56 puncte de loialitate (detalii).
Primeste 5% inapoi
in puncte de loialitate
Retur
in 30 de zile
Livrare GRATUITA la comenzi
de min. 120 lei
Plati si comenzi
100% sigure
"Formosa" inseamna "frumoasa" in limba portugheza, si asa era cunoscut Taiwanul pentru exploratori: drept "insula frumoasa". Formosa Oolong este un sortiment mai tare in comparatie cu alte ceaiuri Oolong, aroma sa naturala este mai complexa, in stilul fructelor coapte de toamna. La fel ca celelalte sortimente de ceai Oolong, are un gust natural dulceag, fiind de preferat in locul deserturilor pline de zahar. Este ideal de savurat in prima parte a zilei, sau dupa-amiaza, cand intervine pofta de dulciuri. Ceaiul Oolong este un tip de ceai semi-fermentat, adica doar partial oxidat, situandu-se intre ceaiul verde si ceaiul negru. Si nivelul de teina este pe masura, ceaiul Oolong fiind mai tare decat ceaiul verde, insa nu chiar atat de energizant ca ceaiul negru. Iti recomandam sa-l consumi neindulcit pentru a te putea bucura de aroma naturala a acestui sortiment de ceai.