Ceai Rooibos Rosu African

Gama variata de ceai Roibos Rosu African, la cele mai prietenoase preturi

Ceaiurile Rooibos, sau ceaiurile rosii, cum li se mai spune datorita culorii, sunt obtinute din frunzele unei plante cultivate in Africa de Sud. Infuzia de ceai Rooibos este delicioasa si se poate consuma atat rece cat si fierbinte, pentru ca iubitorii de ceai sa se bucur...

Gama variata de ceai Roibos Rosu African, la cele mai prietenoase preturi

Ceaiurile Rooibos, sau ceaiurile rosii, cum li se mai spune datorita culorii, sunt obtinute din frunzele unei plante cultivate in Africa de Sud. Infuzia de ceai Rooibos este delicioasa si se poate consuma atat rece cat si fierbinte, pentru ca iubitorii de ceai sa se bucure de el tot timpul anului. Ceaiul Rooibos se poate consuma in orice moment al zilei datorita faptului ca nu contine teina, spre deosebire de sortimentele din gama larga de ceai verde din magazinul nostru, de cele din gama larga de ceai negru sau sortimentele de ceai Oolong. In plus, ceaiurile Rooibos au efect antioxidant. Noi iti oferim o gama foarte variata de ceai Rooibos pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile sale. 

Ceaiurile din magazinul nostru sunt de cea mai buna calitate, iti recomandam sa incerci cat mai multe si sa-ti alegi sortimentele preferate! 

Mai multe
Copyright © 2015-2021 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us