Lu-Vi: | 09:00 - 18:00 |
---|
Ceai verde din regiunea Hubei
Ingrediente: frunze de ceai verde din regiunea Hubei
Temperatura:
70 ° C
Dozaj pe portie:
2 gr
Timp de preparare:
2-3 minute
Nivel teina:
Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.
Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare
Pentru: Relaxare
Recomandari de servire: Iti recomandam sa consumi neindulcit, pentru a te bucura de aroma naturala a ceaiului
Merge cu: branzeturi, prajeli, gratar, peste
Note: Traditional
Chun Mee este unul dintre cele mai cunoscute sortimente de ceai verde traditional. Are o aroma naturala mai putin dulceaga decat a altor sortimente, insa la fel de delicata. Are un nivel moderat de teina, astfel ca il poti savura in momentele in care vrei sa te relaxezi. Frunzele uscate de ceai au o aroma foarte placuta, asemanatoare cumva cu cea a prunelor. Infuzia prezinta o culoare de un verde-galbui. Ceaiul verde Chun Mee isi trage originea inca din timpul dinastiei Ming, de prin anii 1600. Se distinge prin modul de procesare, frunzele de ceai fiind rulate astfel incat sa capete forma unor sprancene. De fapt, denumirea "Chun Mee" se traduce din limba chineza chiar prin "sprancene pretioase". Poti consuma ceai verde Chun Mee si in cadrul mesei, merge de minune cu branzeturi, preparate pe baza de peste, sau pui si curcan la gratar.
Acest produs iti aduce 27 puncte de loialitate (detalii).
Primeste 5% inapoi
in puncte de loialitate
Retur
in 30 de zile
Livrare GRATUITA la comenzi
de min. 120 lei
Plati si comenzi
100% sigure
Chun Mee este unul dintre cele mai cunoscute sortimente de ceai verde traditional. Are o aroma naturala mai putin dulceaga decat a altor sortimente, insa la fel de delicata. Are un nivel moderat de teina, astfel ca il poti savura in momentele in care vrei sa te relaxezi. Frunzele uscate de ceai au o aroma foarte placuta, asemanatoare cumva cu cea a prunelor. Infuzia prezinta o culoare de un verde-galbui. Ceaiul verde Chun Mee isi trage originea inca din timpul dinastiei Ming, de prin anii 1600. Se distinge prin modul de procesare, frunzele de ceai fiind rulate astfel incat sa capete forma unor sprancene. De fapt, denumirea "Chun Mee" se traduce din limba chineza chiar prin "sprancene pretioase". Poti consuma ceai verde Chun Mee si in cadrul mesei, merge de minune cu branzeturi, preparate pe baza de peste, sau pui si curcan la gratar.
bun
eu pun 6g la 200 ml apa, prima infuzie 1 min la 70 grade , a doua infuzie 30 sec la 80 grade , a treia 1min la 90 , 4 2-3 min la 100grade