Chun Mee

Ceai verde din regiunea Hubei

More details

Ingrediente: frunze de ceai verde din regiunea Hubei

Temperatura:

70 ° C

Dozaj pe portie:

2 gr

Timp de preparare:

2-3 minute

Nivel teina:

Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare

Pentru: Relaxare

Recomandari de servire: Iti recomandam sa consumi neindulcit, pentru a te bucura de aroma naturala a ceaiului

Merge cu: branzeturi, prajeli, gratar, peste

Note: Traditional

Chun Mee este unul dintre cele mai cunoscute sortimente de ceai verde traditional. Are o aroma naturala mai putin dulceaga decat a altor sortimente, insa la fel de delicata. Are un nivel moderat de teina, astfel ca il poti savura in momentele in care vrei sa te relaxezi. Frunzele uscate de ceai au o aroma foarte placuta, asemanatoare cumva cu cea a prunelor. Infuzia prezinta o culoare de un verde-galbui. Ceaiul verde Chun Mee isi trage originea inca din timpul dinastiei Ming, de prin anii 1600. Se distinge prin modul de procesare, frunzele de ceai fiind rulate astfel incat sa capete forma unor sprancene. De fapt, denumirea "Chun Mee" se traduce din limba chineza chiar prin "sprancene pretioase". Poti consuma ceai verde Chun Mee si in cadrul mesei, merge de minune cu branzeturi, preparate pe baza de peste, sau pui si curcan la gratar.

8,50 RON

In stoc


Acest produs iti aduce 27 puncte de loialitate (detalii).

Primeste 5% inapoi
in puncte de loialitate

Retur
in 30 de zile

Livrare GRATUITA la comenzi
de min. 95 lei

Plati si comenzi
100% sigure

Chun Mee este unul dintre cele mai cunoscute sortimente de ceai verde traditional. Are o aroma naturala mai putin dulceaga decat a altor sortimente, insa la fel de delicata. Are un nivel moderat de teina, astfel ca il poti savura in momentele in care vrei sa te relaxezi. Frunzele uscate de ceai au o aroma foarte placuta, asemanatoare cumva cu cea a prunelor. Infuzia prezinta o culoare de un verde-galbui. Ceaiul verde Chun Mee isi trage originea inca din timpul dinastiei Ming, de prin anii 1600. Se distinge prin modul de procesare, frunzele de ceai fiind rulate astfel incat sa capete forma unor sprancene. De fapt, denumirea "Chun Mee" se traduce din limba chineza chiar prin "sprancene pretioase". Poti consuma ceai verde Chun Mee si in cadrul mesei, merge de minune cu branzeturi, preparate pe baza de peste, sau pui si curcan la gratar.

Recenzii

Nota 
23-02-2020

bun

eu pun 6g la 200 ml apa, prima infuzie 1 min la 70 grade , a doua infuzie 30 sec la 80 grade , a treia 1min la 90 , 4 2-3 min la 100grade

    Spune-ne parerea ta!

    Scrie o recenzie

    Chun Mee

    Chun Mee

    Ceai verde din regiunea Hubei

    Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

    Copyright © 2015-2020 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
    Chat with us