Dragon's Eyes

Mix ceai verde cu ghimbir si santal

More details

Ingrediente: ceai verde (Sencha, En Shi Yu Lu, Lung Ching), mar, ghimbir, santal, aroma, ceai alb Wild Tea Buds

Temperatura:

70°C

Dozaj pe portie:

2 gr

Timp de preparare:

2-3 minute

Nivel teina:

Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute. Pentru Ice Tea folositi o cantitate dubla de ceai (4 grame) si adaugati cuburi de gheata dupa infuzare.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare

Pentru: Energizare

Recomandari de servire: In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.

Merge cu: paste, branza, quiche

Note: Citric

Iata un sortiment senzational de ceai verde care ne trezeste simturile si le calmeaza totodata. Este realizat dintr-un mix de varietati de ceai verde si alb, unele dintre cele mai interesante, imbogatite cu ghimbir si santal. Este o combinatie captivanta de arome ce transforma ceaiul verde in bautura ideala pe care sa o savuram in pauzele noastre de relaxare. 

11,50 RON

In stoc


Acest produs iti aduce 43 puncte de loialitate (detalii).

Primeste 5% inapoi
in puncte de loialitate

Retur
in 30 de zile

Livrare GRATUITA la comenzi
de min. 95 lei

Plati si comenzi
100% sigure

Iata un sortiment senzational de ceai verde care ne trezeste simturile si le calmeaza totodata. Este realizat dintr-un mix de varietati de ceai verde si alb, unele dintre cele mai interesante, imbogatite cu ghimbir si santal. Este o combinatie captivanta de arome ce transforma ceaiul verde in bautura ideala pe care sa o savuram in pauzele noastre de relaxare. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Dragon's Eyes

Dragon's Eyes

Mix ceai verde cu ghimbir si santal

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Copyright © 2015-2020 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us