0,00 lei (gol)

Niciun produs

9,50 lei Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda

Produsul a fost adaugat in cos
Cantitate
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Oferte speciale

Ceaiuri de sezon

Daca nu te bucuri in mod special ca a venit toamna, gandeste-te cat de bine e sa te incalzesti cu un ceai bun intr-o zi racoroasa. Toamna are intr-adevar, farmecul ei aparte. Este si un bun moment pentru a savura infuzii de ceai care imprastie un miros interesant in jur, au un gust delicat, tocmai bune pentru a ne insoti pe tot parcursul zilei. ...

Daca nu te bucuri in mod special ca a venit toamna, gandeste-te cat de bine e sa te incalzesti cu un ceai bun intr-o zi racoroasa. Toamna are intr-adevar, farmecul ei aparte. Este si un bun moment pentru a savura infuzii de ceai care imprastie un miros interesant in jur, au un gust delicat, tocmai bune pentru a ne insoti pe tot parcursul zilei. 

In acest anotimp noua ne plac cel mai mult sortimentele de ceai verde sau ceai alb imbogatite cu flori de iasomie, ce imprastie un parfum delicat, ceai Mate energizant de care avem nevoie pentru ca primavara organismul nostru incearca sa se adapteze la temperaturile mai scazute si avem nevoie sa ne energizam mai mult. Ne plac si ceaiurile de fructe, nu contin teina si le savuram in locul sucurilor, la fel ca si ceaiul Rooibos, ideal in momentele de relaxare. 

Descopera selectia noastra de ceaiuri de toamna, iti vor oferi energia de care ai nevoie, dar si un motiv pentru o pauza de relaxare! 

Mai multe
Copyright © 2015-2018 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us