Gastronomie

Vrei sa citesti carti de gastronomie? Acum Artaceaiului iti prezinta cele mai bune carti de bucate

O carte buna de gastronomie nu trebuie doar sa-ti prezinte preparate asa cum n-ai vazut si n-ai mai mancat niciodata, cu sanse minime sa-ti iasa si tie ceva asemanator, sau sa fie nevoie sa astepti ziua de salariu ca sa-ti cumperi ingredientele, ci sa te invete sa gatesti simplu si rapid preparate sanatoase. Asa cum fac cartile de gastronomie din selectia pregatita de Arta Ceaiului.

Daca ai mai dat de carti de bucate din care iti era greu sa intelegi ce trebuie sa faci, n-o sa ai problema asta la retetele din vreo carte de bucate din cele pe care ti le prezentam. Asta pentru ca le-am ales pe cele scrise de cei mai buni! Cum ar fi Jamie Oliver si Ligia Pop.

Dar cartile de gastronomie pe care te invitam sa le parcurgi nu se rezuma la gastronomie, ci la folosirea preparatelor pentru imbunatatirea starii de sanatate. In colectia de carti de gastronomie Jamie Oluver vei invata nu numai cum sa gatesti retete gustoase si sanatoase, ci si cum sa economisesti atunci cand gatesti.

Iar in cartile de bucate scrise de Ligia Pop vei invata retete vegane. Nu spunem ca ar trebui sa adopti un regim vegetarian, vegan sau raw-vegan, insa, din cand in cand, e mai bine sa facem o pauza de fripturi si sa le inlocuim cu preparate din legume, fructe, leguminoase si multe altele. Arata bine si au un gust nemaipomenit!

Iar daca vrei sa slabesti fara a tine o cura drastica, volumele Dieta South Beach sunt perfecte.

Daca ti s-a facut pofta deja, te invitam sa alegi cartea de retete preferata sis a incepi calatoria in lumea plina de miresme a gastronomiei! 

Gastronomie

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie.

Cauta din nou