Promotia nu mai este valabila totusi daca ne-ai recomandat un prieten trimite un mesaj cu mesajul L-am recomdat pe prietenul meu cu adresa de email ( adresa lui de email) si o sa te recompensam atat pe tine cat si pe prietenul tau.

Stim, iti place foarte mult sa bei ceai si cafea si probabil ca te-ai obisnuit deja ca pe Arta Ceaiului sa gasesti o varietate de ceaiuri din cele mai rafinate, parfumate si deosebite sortimente, precum si cafele din toata lumea. Pentru ca tii la prietenii tai si la momentele petrecute impreuna cu ei, cu siguranta iti doresti sa traiesti experienta minunata de a bea ceaiuri speciale nu singur, ci alaturi de ei.

Ca sa facem lucrurile si mai frumoase pentru voi, am ales sa-ti oferim posibilitatea de a-ti invita prietenii pe Arta Ceaiului si de a beneficia de un cupon de reducere de 5 lei! Si da, dupa ce recomanzi Arta Ceaiului prietenilor tai oferim reducerea de 5 lei si pentru tine si pentru ei, ca sa o folositi la cumparaturi in magazinul nostru online.

E foarte simplu sa faci asta: trebuie doar sa completezi in campurile de mai jos numele, prenumele si adresele de email ale prietenilor carora vrei sa le recomanzi Arta Ceaiului, iar cand fiecare dintre ei face o comanda primiti amandoi un cupon de reducere de 5 lei.


Copyright © 2015-2021 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us