Fie ca ai deja un magazin specializat de ceai si cafea sau te gandesti sa iti deschizi unul, iti putem pune la dispozitie o gama de produse de cea mai buna calitate, pentru ca afacerea ta sa creasca armonios. La Arta Ceaiului oferim solutii si suport pentru o gama larga de parteneri, inclusiv magazine de ceai specializate, ceainarii, cafenele, hoteluri, restaurante, comercianti cu amanuntul, magazine naturiste, magazine online sau distribuitori.


Ca reprezentanti autorizati si importatori directi ai tuturor produselor oferite, va oferim o colaborare personalizata pentru nevoile afacerii dvs, atat in ceea ce priveste preturile, cantitatile minime de comanda dar si in privinta sortimentatiei.


Acum nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta calitatii, disponibilitatii stocurilor sau a fluxului de aprovizionare. Noi va asiguram produse de o calitate excelenta, cu certificari IFS si HACCP, provenite de la procesatori renumiti in domeniu,
PRETURI si CONDITII de IMPORTATOR DIRECT, STOCURI IN ROMANIA, cu un sistem de comanda simplu si o livrare rapida, in timp ce DVS VA PUTETI CONCENTRA PE PROMOVAREA CU SUCCES A AFACERII DVS!

Daca doriti o colaborare in calitate de partener, va rugam sa completat formulare de mai jos:


Copyright © 2015-2021 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us