0,00 lei (gol)

Niciun produs

9,50 lei Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda

Produsul a fost adaugat in cos
Cantitate
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Fie ca ai deja un magazin specializat de ceai si cafea sau te gandesti sa iti deschizi unul, iti putem pune la dispozitie o gama de produse de cea mai buna calitate, pentru ca afacerea ta sa creasca armonios. La Arta Ceaiului oferim solutii si suport pentru o gama larga de parteneri, inclusiv magazine de ceai specializate, ceainarii, cafenele, hoteluri, restaurante, comercianti cu amanuntul, magazine naturiste, magazine online sau distribuitori.


Ca reprezentanti autorizati si importatori directi ai tuturor produselor oferite, va oferim o colaborare personalizata pentru nevoile afacerii dvs, atat in ceea ce priveste preturile, cantitatile minime de comanda dar si in privinta sortimentatiei.


Acum nu mai trebuie sa va faceti griji in privinta calitatii, disponibilitatii stocurilor sau a fluxului de aprovizionare. Noi va asiguram produse de o calitate excelenta, cu certificari IFS si HACCP, provenite de la procesatori renumiti in domeniu,
PRETURI si CONDITII de IMPORTATOR DIRECT, STOCURI IN ROMANIA, cu un sistem de comanda simplu si o livrare rapida, in timp ce DVS VA PUTETI CONCENTRA PE PROMOVAREA CU SUCCES A AFACERII DVS!

Daca doriti o colaborare in calitate de partener, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa parteneri@artaceaiului.ro, cu o scurta prezentare a companiei dumneavoastra, precum si domeniile de interes. Cu siguranta va vom oferi preturi atractive, bazate pe nevoile dumneavoastra, astfel incat afacerea dumneavoastra sa se dezvolte in ritmul pe care vi-l doriti, sigur si sustenabil! 


Copyright © 2015-2019 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us