Selectam pentru Dumneavoastra cele mai potrivite cadouri corporate sau cadouri business!

De ce este important sa oferi cadoul potrivit? Deoarece un cadou bine ales reprezinta in momentul actual cea mai facila modalitate de apreciere fata de angajati, parteneri sau clienti pretentiosi.

Ceaiurile, cafelele si accesoriile noastre sunt potrivite pentru a fi oferite cu orice ocazie. Fie ca este vorba despre zile de nastere, sarbatori sau cadouri corporate oferite in scop apreciativ la finalizarea unui training, team building sau unor evenimente publice, la ArtaCeaiului ne vom adapta intotdeauna cerintelor dumneavoastra si vom incerca sa gasim cele mai bune solutii astfel incat cadourile sa fie apreciate si sa aiba efectul scontat.

Putem oferi si personalizari ale produselor sau combinatii in functie de bugetul disponibil sau profilul persoanelor pentru care doriti sa achizitionati cadourile.

Daca doriti o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati la adresa de mail: clienti@artaceaiului.ro si sa ne spuneti care ar fi cerintele/asteptarile dumneavoastra, iar noi vom reveni cu cele mai potrivite variante.