Pentru a plasa o comanda pe www.artaceaiului.ro va rugam sa urmati pasii de mai jos:

  1. Intrati pe pagina produsului pe care doriti sa-l cumparati.
  2. Selectati gramajul dorit in cazul ceaiurilor si cafelelor, tipul de macinare in cazul cafelelor, cantitatea dorita din produsul respectiv, dupa care apasati pe butonul “Adauga in cos”. Veti vedea in coltul din dreapta sus a ecranului cum cosul de cumparaturi s-a modificat, continand produsele selectate si taxa de transport. Daca doriti sa continuati cumparaturile puteti vizita paginile altor produse, urmand aceeasi procedura.
  3. Atunci cand sunteti pregatit sa finalizati comanda, va rugam sa dati click pe Cosul meu din dreapta sus a ecranului. Veti ajunge in pagina cu sumarul cosului de cumparaturi unde puteti vedea toate produsele comandate, pretul lor, valoarea transportului si valoarea totala a comenzii.
  4. Tot aici puteti introduce cupoanele de reducere disponibile, in campul Cupoane (ex.: PRIMACOMANDA in cazul primei comenzi plasate pe www.artaceaiului.ro). Pagina se va actualiza cu reducerea aferenta.
  5. Apasati pe butonul “Pasul urmator” din dreapta jos a ecranului.
  6. Introduceti datele de autentificare in cazul in care nu v-ati autentificat in cont inainte de a incepe cumparaturile, sau daca vreti sa comandati fara cont.
  7. Selectati adresele de livrare si de facturare. In cazul in care doriti o adresa diferita de facturare de cea de livrare, va rugam sa deselectati casuta “Se foloseste adresa de livrare si pentru factura”. Selectati adresele dorite din campurile “Alege adresa de livrare” si “Alege o adresa de facturare”. Daca doriti sa adaugati o noua adresa, apasati butonul “Adauga o noua adresa” si completati cu informatiile complete. Daca aveti un mesaj in legatura cu comanda plasata, puteti sa-l scrieti in campul situat sub adresele tale. Apasati butonul “Pasul urmator”.
  8. Alegeti modalitatea de livrare dorita. Bifati casuta prin care declarati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile serviciilor noastre. Apasati butonul “Plata”.
  9. Alegeti metoda de plata preferata: ramburs, transfer bancar, Mobilpay sau Bitcoin. Imediat veti primi confirmarea comenzii. 

Copyright © 2015-2021 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us