LIVRARE IN TOATA TARA

Comenzile in magazinul online www.artaceaiului.ro pot fi realizate oricand. In scurt timp de la plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare.

Termenul estimat de livrare a comenzilor este de 48 -72 ore de la data plasarii comenzii. 

Produsele noastre vor fi livrate prin curierat, in orice localitate din Romania, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea acestora pe toata durata transportului. 

Produsele www.artaceaiului.ro se vand si se livreaza doar pe teritoriul Romaniei.

Comenzile vor fi expediate prin:

1. Fan Courier pentru adresele de livrare localizate in aria de acoperire. Lista cu adresele aflate in aria de acoperire a Fan Courier poate fi vizualizata aici.

2. Prin Posta Romana in cazul adreselor care nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier.

Pentru comenzi ce au valoare mai mare de 149 lei, transportul este GRATUIT** oriunde in tara. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 149 lei se aplica o taxa de transport de 15 lei pentru Bucuresti si in tara. 

In cazul in care ati selectat ca metoda de plata Plata ramburs, veti plati valoarea coletului la primirea lui.

*Din cauza tertelor parti implicate in procesul de livrare si a diferitelor situatii neprevazute ce pot interveni, nu putem garanta livrarea in termen de 48 -72 ore. In cazul in care se produce o lipsa de stoc survenita intre momentul plasarii comenzii si actualizarea stocurilor pe site, veti fi contactat telefonic. In cazul in care nu veti putea raspunde in timp util, comanda fi procesata cu intarziere. 

**Transportul gratuit nu este cumulabil cu alte discounturi. In cazul in care, pe o comanda initiala de minim 149 de lei se aplica discounturi in urma carora valoarea totala a comenzii scade sub pragul de transport gratuit, se va aplica taxa de transport de 15 lei. 

RETUR IN TOATA TARA

Politica de retur este conform legilor care guverneaza comertul electronic in Romania.

Produsele alimentare nu se returneaza, decat in conditiile in care nu respecta caracteristicile specificate pe acest site.

O comanda poate fi returnata din Contul dumneavoastra de client, urmand pasii de mai jos:

1. Intrati in sectiunea Istoric comenzi

2. Selectati comanda din care doriti sa returnati produse

3. Selectati produsul ce doriti sa fie returnat

4. Cereti returnarea acestuia

5. Asteptati confirmarea unui operator

6. Trimiteti-ne produsul

7. Asteptati verificarea unui operator 

8. Dupa primirea si verificarea coletului veti primi banii in contul pe care ni-l veti indica (in cazul in care comanda a fost platita ramburs) sau direct in contul din care ati facut plata (in cazul comenzilor platite online).

Pasii 5-8 se pot urmari din Contul Dumneavoastra sectiunea Retur produse 

Pentru a plasa o comanda va rugam sa urmati pasii de aici

PROCEDURA DE RETUR

Ne dorim sa fii cat mai multumit/a de produsele pe care ti le oferim. Pentru a te asigura ca pe ARTA CEAIULUI poti face cumparaturi fara grija ca nu vei fi multumit de produse si vei ramane cu ele in cazul in care nu le mai doresti, iti punem la dispozitie procedura de retur. 

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr 34/2014, clientii pot returna produsele achizitionate de la Companie. Cu toate ca legislatia in vigoare acorda Clientilor dreptul sa notifice in scris Compania asupra renuntarii la cumparare, fara a li se imputa penalitati si fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, Compania ofera Clientilor sai posibilitatea de a renunta la cumparare in termen de 30 de zile calendaristice. 

Perioada de retragere expira după 30 de zile calendaristice incepand:

 

- de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intra in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, intra in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

Pentru a exercita dreptul de retragere te rugam sa ne informezi cu privire la decizia de a te retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisă prin posta, fax sau e-mail.

 

In acest scop, te rugam sa completezi formularul standard de retragere si sa ni-l transmiti prin modalitatea preferata: prin email la adresa comenzi@artaceaiului.ro, prin posta, prin curier sau predandu-l personal la sediul Companiei din Soseaua Andronache, nr. 203, sector 2, Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 9 - 18. 

Dupa ce primim formularul completat de tine, vom transmite fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

 

In cazul exprimarii dreptului de retragere, Compania va rambursa orice suma primita de la Client, inclusiv costurile livrarii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia Clientului de a se retrage din prezentul contract. Clientul poate returna produsele prin orice modalitate: prin posta, curier, sau predandu-le personal la sediul Companiei din Soseaua Andronache, nr. 203. Sumele primite de la client vor fi rambursate acestuia fara a percepe nici un fel de comision  Compania va efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul isi exprima acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. 

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.