Regulamentul oficial al concursului

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ” ArtaCeaiului iti aduce cadoul de la iepuras” (denumit in continuare„Concursul”) este Service Management Solutions, cu sediul in Soseaua Andronache nr 203, Bucuresti, Sect 2.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare („Regulament”), care este obligatoriu pentru toti participantii.

 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

Service Management Solutions va legitima castigatorii si va intocmi un proces verbal de predare-primire a premiilor, Organizatorul fiind absolvit de orice raspundere ulterioara legata de premiul acordat castigatorului.

 

SECTIUNEA 2. LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI Concursul se va desfasura in perioada 1 -  9 aprilie 2015 pe pagina de Facebook si pe magazinul online artaceaiului.ro, http://www.facebook.com/ArtaCeaiului si http://artaceaiului.ro

 

SECTIUNEA 3. DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea. Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare apartine in exclusivitate participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament. Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

 

Pentru a putea participa la Concurs, participantii trebuie sa aiba un cont de Facebook, completat cu o adresa de email valida si nume / prenume reale. Daca nu aveti cont de utilizator va puteti creea un cont nou, la adresa: https://facebook.com/.

 

SECTIUNEA 4. PROTECTIA DATELOR PERSONALE Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

 

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

 

SECTIUNEA 5. MECANISMUL CONCURSULUI Utilizatorii vor afla de concurs de pe pagina Service Management Solutions Official Fan Page de pe Facebook. (http://www.facebook.com/ArtaCeaiului.ro)

 

Utilizatorii se pot inscrie in concurs in perioada 1 –  9 aprilie, astfel:

1. Intra pe pagina concursului http://artaceaiului.ro/info/concurs-iepuras

2. Scriu in pagina ce cadou vor de la iepuras sub forma Vreau ca iepurasul sa-mi aduca [numele produsului] + link catre produs , exemplu: „Vreau ca iepurasul sa-mi aduca un tea for one https://artaceaiului.ro/set-tea-for-one/Tea-For-One-Anita-cu-infuzor-metalic-480-ml.html „ .

3. Postarea trebuie sa fie distribuita si pe Wall-ul lor de facebook

4. Service Management Solution va acorda prin tragere la sorti la 2 dintre participanti produsele dorite.

 

Simpla devenire de fan pe contul de Facebook nu presupune si nu este obligatorie pentru inscrierea in concurs, este necesara doar postare pe Wall din pagina http://artaceaiului.ro/info/concurs-iepuras a cadoului dorit de Paste

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CONCURSULUI Se vor acorda ca premii produse comercializate de Service Management Solution SRL in magazinul online artaceaiului.ro in valoare maxima de 400 lei TVA inclus.

 

SECŢIUNEA 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI Castigatorul va fi desemnat in urma tragerii la sorti . Toti participantii la concursul “ArtaCeaiului iti aduce cadoul de la iepuras” trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului.

Tragerea la sorti se va face pe site-ul random.org de catre 2 angajati ai Service Management Solutions, un membru din partea Directiei de Marketing si un membru din partea Directiei Financiare, desemnati de catre directorul general al companiei. Dupa finalizarea concursului, castigatorul va primi la alegere unul dintre produsele selectate.

 

SECTIUNEA 8. NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI Castigatoriilor concursului de pe Facebook  li se va aduce la cunostinta rezultatul concursului in 24 de ore dupa incheierea jurizarii, astfel: vor fi contactati prin mesaj pe Facebook sau prin intermediul datelor de contact pe care le au completate in profilul lor de pe Facebook si li se va afisa numele pe pagina ArtaCeaiului de pe Facebook.(http://facebook.com/ArtaCeaiului )

 

In cazul in care castigatorii nu trimit in 72 de ore informatiile solicitate de Organizator sau daca au furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda altui utilizator, ales de Comisia prestabilita prin acelasi mecanism.

 

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatoarelor din motive care nu tin de el.

 

Castigatorii vor intra personal in posesia premiului, incepand cu data 14 aprilie 2015, astfel:

1. Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Service Management Solutions SRL, din Bucuresti. Castigatorul va prezenta buletinul sau cartea de identitate.

 

2. Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin posta / curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Inainte de trimiterea premiului castigatorul/castigatoarea trebuie sa trimita pe fax/ mail Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate si adresa de expediere.

 

La receptionarea premiului castigatorul trebuie:

1. sa prezinte/ trimite prin e-mail  reprezentantului Service Management Solutions un document de identitate ;

2. sa predea reprezentantului Service Management Solution procesul-verbal de predare-primire a premiului, semnat.

 

Premiile vor fi expediate prin posta/ curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

 

SECTIUNEA 9. DREPTURI DE AUTOR Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 9 aprilie 2015, ora 24.00 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea.

 

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.artaceaiului.ro. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe facebook/ArtaCeaiului.

 

SECTIUNEA 12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

 

SECTIUNEA 13. LITIGII In cazul unor litigii aparute intre Service Management Solution si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.


Copyright © 2015-2020 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us