0,00 lei (gol)

Niciun produs

9,50 lei Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda

Produsul a fost adaugat in cos
Cantitate
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Site-ul www.ArtaCeaiului.ro (numit in continuare ARTA CEAIULUI) este proprietatea SC Service Management Solutions SRL (numita in continuare Compania), inregistrata in Voluntari, cu sediul social la adresa str. Emil Racovita nr. 70, 44C, judet Ilfov, nr de ordine in Registrul Comertului J23/1822/2006, CIF RO19018831, capital social 200 de lei.

ARTA CEAIULUI (www.artaceaiului.ro) este un magazin online ce respecta criteriile de preselectie GPeC. ARTA CEAIULUI este un magazin certificat de Trusted.ro si respecta standardele necesare obtinerii si mentinerii acestei certificari. Standardele respective pot fi consultate aici. 
Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

1. Politica de confidentialitate si Protectia datelor cu caracter personal

1.1. Datele primite de utilizatori sunt prelucrate de SC Service Management Solutions SRL, proprietara site-ului. Prin crearea contului de utilizator sau prin plasarea unei comenzi pe ARTA CEAIULUI, fiecare utilizator isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Service Management Solutions SRL (numita in continuare Compania), precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii Companiei, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la aceasta.
1.2. Compania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Furnizarea datelor personale catre ARTA CEAIULUI nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.
1.3. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Numar notificare Companie la ANSPDPC: 31533.
1.4. Compania se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia firmelor de curierat, firmelor care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si alte servicii necesare prelucrarii si expedierii comenzilor.  Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Prelucrarea datelor se va face cu scopul de a procesa si expedia comenzile, informarea utilizatorilor despre situatia contului creat pe ARTA CEAIULUI, informarea acestora in privinta evolutiei si statusului comenzilor, activitati de marketing si publicitate, cercetare de piata, analiza comportamentului consumatorilor. 

1.5. Drepturile utilizatorilor

1.5.1 Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pc. 1.5.5
1.5.2 Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pc. 1.5.5
1.5.3 Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.
1.5.4 Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata. 

1.5.5 Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal 

1.5.6 Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la pc. 1.5.5 

1.5.5. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata, prin modalitatea preferata:

Scan pe email catre adresa customerservice@artaceaiului.ro

Fax: +40317107258

Prin posta

Prin curier

Prin predare personala la sediul Companiei din Soseaua Andronache, nr. 203, sector 2, Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 9 - 18 

1.6. Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Opinia clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienti.”

1.7. Compania nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. ARTA CEAIULUI nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ARTA CEAIULUI in scopul precizat in prezentul document.

Mai multe informatii despre politica de confidentialitate pot fi consultate aici

2. Produse si servicii

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
Compania nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia.
Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, Compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

ARTA CEAIULUI este un site dedicat iubitorilor de ceai si lucruri rafinate, iar aici veti gasi informatii despre produsele de pe ARTA CEAIULUI si beneficiile pe care le ofera. Informatiile prezentate sau orice alte sfaturi disponibile pe ARTA CEAIULUI au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical si tratamentele recomandate de medic.

3. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site


Arta Ceaiului este marca inregistrata la O.S.I.M. sub certificatul de inregistrare a marcii nr. 135491.

Intregul continut al site-ului ARTA CEAIULUI - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale va rugam contactati-ne la adresa content@artaceaiului.ro.

4. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul ARTA CEAIULUI se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Compania isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, iar dovada platii trebuie trimisa prin e-mail sau prin fax. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Companiei. 

Conform articolului 11, alin. 12 din Codul Fiscal, TVA-ul aferent produselor Service Management Solutions SRL este nedeductibil. 

5. Livrarea si receptia produselor
Produsele de pe acest site sunt oferite in limita disponibilitatii stocului. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri Compania va anunta clientul despre problemele aparute.
Dat fiind faptul ca site-ul ARTA CEAIULUI nu gestioneaza stocul de marfa in timp real, este posibil ca produsele comandate sa nu poata fi livrate integral in functie de stocul nostru si al furnizorilor nostri. In acest caz veti fi anuntati de unul dintre operatorii nostri telefonic sau prin e-mail pentru a ajusta comanda in functie de cerintele dumneavoastra si de stocul existent.

Compania isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Companie care includ: incendii, explozii, inundatii, greve, sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Companie fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de catre Companie de la acest client.

Valoarea minima a comenzii pentru care se acorda transport gratuit este de 95 de lei. Pentru comenzile a caror valoare este sub 95 de lei, se aplica o taxa de livrare de 12 lei, in Bucuresti si in tara. 

Termenul de livrare este 48 - 72 de ore de la data plasarii comenzii. Insa, din cauza tertelor parti implicate in procesul de livrare si a diferitelor situatii neprevazute ce pot interveni, nu putem garanta livrarea in termen de 48 - 72 de ore. In cazul in care se produce o lipsa de stoc survenita intre momentul plasarii comenzii si actualizarea stocurilor pe site, veti fi contactat telefonic. In cazul in care nu veti putea raspunde in timp util, comanda fi procesata cu intarziere. 

6. Conditii de garantie

6.1. Garantia legala de conformitate

Compania respecta garantia legala de conformitate pentru produsele din oferta. In cazul in care clientul observa ca produsul achizitionat de la Companie nu respecta specificatiile de pe Site-ul ARTA CEAIULUI, Compania se obliga sa inlocuiasca produsul neconform pe cheltuiala sa sau sa restituie contravaloarea produsului in termen de 24 de luni de la achizitie. Clientul poate solicita restituirea contravalorii produsului, insa nu concomitent cu inlocuirea sa. 

6.2. Raspundere legala pentru vicii ascunse

Compania este raspunzatoare de eventualele vicii ascunse ale produselor, indiferent de buna-credinta a Companiei.

6.3. Garantia comerciala

Garantia pentru produsele ce nu sunt insotite de un certificat de garantie emis de catre producator sau importator se va solutiona de catre Companie prin inlocuirea sau stornarea produsului. Daca clientul va considera necesara inlocuirea unui produs, acesta va fi inlocuit pe cheltuiala Companiei, in termen de 14 zile calendaristice. La solicitarea garantiei este necesar ca clientul sa returneze Companiei produsul ce urmeaza a fi inlocuit.

Compania garanteaza ca nu exista vicii ascunse asociate produselor in momentul livrarii acestora catre Client. Compania asigura Clientul de garantia comerciala


7. Politica de returnare a produselor

7.1. Renuntarea la cumparare

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr 34/2014, clientii pot returna produsele achizitionate de la Companie. Cu toate ca legislatia in vigoare acorda Clientilor dreptul sa notifice in scris Compania asupra renuntarii la cumparare, fara a li se imputa penalitati si fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, Compania ofera Clientilor sai posibilitatea de a renunta la cumparare in termen de 30 de zile calendaristice.

Compania va returna contravaloarea produsului in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Pentru a beneficia de returnarea contravalorii produsului, Clientul trebuie sa returneze produsul in cauza impreuna cu factura sau chitanta primita.

7.2. Retragerea din contract

Clientul informeaza Compania cu privire la decizia de retragere din contract prin acest model de formular. Clientul are la dispozitie 30 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Compania se obliga sa ramburseze integral sumele primite ca plata, inclusiv costurile livrarii daca aceasta are loc prin aceeasi metoda folosita initial. Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile (in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea produselor.

Produsele vor fi returnate Companiei prin modalitatea preferata (posta, curier, predare personala la sediul Companiei din Soseaua Andronache, nr. 203, sector 2, Bucuresti, de luni pana vineri, intre orele 9 - 18) in decurs de maxim 14 zile calendaristice de la anuntarea deciziei de retragere din contract.

Procedura de retur poate fi accesata aici.8. Calitatea serviciilor de hosting, erori de functionare
Site-ul ARTA CEAIULUI este gazduit de serverele unei terte firme. Compania nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Compania nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului ARTA CEAIULUI.

9. Comunicare
Utilizatorii Site-ului ARTA CEAIULUI pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebari atata timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam.


10. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului ARTA CEAIULUI este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. ARTA CEAIULUI detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

11. Program de lucru

Programul de lucru in care Compania deserveste in mod direct clientii se desfasoara in intervalul: Luni – Vineri, intre orele 09 – 18. In afara acestui program, clientii pot plasa comenzi direct pe Site-ul Companiei, urmand a fi procesate in timpul programului de lucru in ordinea intrarii in sistemul de comenzi al Companiei.12. Conciliere

Orice client care intampina probleme in legatura cu o comanda ce nu pot fi rezolvate prin email sau prin comunicarea cu persoana care se ocupa de comanda respectiva poate lua legatura cu Compania pentru conciliere interna gratuita cu Alina Netoiu, adresa de email customerservice@artaceaiului.ro.

Daca ai o nemultumire legata de un produs achizitionat din magazinul nostru, poti accesa platforma SOL pentru a solutiona problema fara a ajunge la instante, aici

13. Politica de cookie-uri

Website-ul www.artaceaiului.ro foloseste cookie-uri, fisiere de tip text, pentru a imbunatati functionalitatea si utilizarea website-ului de catre vizitatori, precum si pentru a personaliza experienta acestora. Website-ul www.artaceaiului.ro foloseste cookie-uri pentru a colecta informatii precum browser-ul si sistemul de operare folosit, pagina sursa, denumirea domeniului din care utilizatorul s-a conectat la www.artaceaiului.ro, adrese I.P.

Tipuri de cookie-uri folosite

Cookie-uri first party:

  • Google Analytics: pentru colectarea de informatii referitoare la modul in care vizitatorii utilizeaza website-ul, in vederea imbunatatirii experientei lor
  • Google AdWords: pentru colectarea de informatii referitoare la modul in care vizitatorii utilizeaza website-ul, in vederea imbunatatirii experientei lor
  • Facebook: pentru colectarea de informatii referitoare la modul in care vizitatorii utilizeaza website-ul, in vederea imbunatatirii experientei lor

Cookie-uri third party:

  • Facebook Social Plug-ins: pentru a va aminti datele de autentificare cu Facebook, astfel incat sa nu fiti nevoit sa le introduceti de fiecare data
  • Conectoo: pentru colectarea datelor necesare informarii despre situatia contului dumneavoastra, a comenzilor, precum si pentru transmiterea de informari despre promotii ale produselor de pe www.artaceaiului.ro
  • Hotjar: pentru colectarea de informatii referitoare la modul in care vizitatorii utilizeaza website-ul, in vederea imbunatatirii experientei lor
  • Pure Chat: pentru a imbunatati modul in care utilizatorii comunica prin livat chat cu operatorii site-ului
  • Doubleclick: pentru imbunatatirea serviciilor publicitare 

Daca dezactivati sau refuzati sa folositi fisiere de tip cookie se poate intampla ca website-ul sa fie dificil de folosit sau de vizitat. 
14. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe ARTA CEAIULUI si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului ARTA CEAIULUI, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Companie fata de orice client este valoarea sumei incasate de Companie de la acest client.


Copyright © 2015-2018 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us