Dripper V60

01525

Suport ceramic pentru cafea

More details

Recomandam pentru ca: prepara o cafea excelenta!

Cafeaua poate fi preparata folosind o multime de instrumente, iar dripper-ul V60 este unul dintre preferatele iubitorilor de cafea. Acest dripper este un suport din ceramica in interiorul caruia se plaseaza un filtru de unica folosinta. De ce se numeste V60? "V" vine de la forma dripper-ului, iar 60 de la gradul unghiului de inclinare. Prepararea la V60 se poate asemana celei la filtru, insa exista cateva diferente notabile care favorizeaza dripper-ul V60. 

In interiorul conului V60 exista niste creste spiralate care au rolul de a directiona cafeaua catre orificiul de curgere si de a nu permite filtrului sa se lipeasca de peretii dripper-ului. Astfel, cafeaua este filtrata in acelasi timp pe intreaga suprafata a filtrului. 

Dupa ce filtrul este plasat in interiorul dripper-ului, trebuie udat cu apa fierbinte, asta inainte sa punem cafeaua. Asta pentru ca porii filtrului sa se deschida si sa permita traversarea uleiurilor aromatice din cafea. Sectiunea prin care curge cafeaua este de forma circulara, spre deosebire de cea a filtrului de cafea. 

Folosind un V60, cafeaua nu se mai poate arde, in plus, se foloseste o cantitate mai mica de cafea decat in cazul prepararii la filtru. Extractia cafelei este mult mai buna decat cea la filtru. 

Material: ceramica 

Cum se foloseste:

1. Se aseaza dripper-ul V60 deasupra unei cani sau carafe. 

2. Se plaseaza un filtru de hartie, pentru cafea, si se uda cu apa fierbinte. 

3. Se pune cafeaua macinata in filtru. 

4. Se toarna apa fierbinte (80- 90 C) peste cafea. 

85,00 RON

Stoc epuizat

Stoc epuizat


Acest produs iti aduce 85 puncte de loialitate (detalii).

Primeste 5% inapoi
in puncte de loialitate

Retur
in 30 de zile

Livrare GRATUITA la comenzi
de min. 95 lei

Plati si comenzi
100% sigure

Cafeaua poate fi preparata folosind o multime de instrumente, iar dripper-ul V60 este unul dintre preferatele iubitorilor de cafea. Acest dripper este un suport din ceramica in interiorul caruia se plaseaza un filtru de unica folosinta. De ce se numeste V60? "V" vine de la forma dripper-ului, iar 60 de la gradul unghiului de inclinare. Prepararea la V60 se poate asemana celei la filtru, insa exista cateva diferente notabile care favorizeaza dripper-ul V60. 

In interiorul conului V60 exista niste creste spiralate care au rolul de a directiona cafeaua catre orificiul de curgere si de a nu permite filtrului sa se lipeasca de peretii dripper-ului. Astfel, cafeaua este filtrata in acelasi timp pe intreaga suprafata a filtrului. 

Dupa ce filtrul este plasat in interiorul dripper-ului, trebuie udat cu apa fierbinte, asta inainte sa punem cafeaua. Asta pentru ca porii filtrului sa se deschida si sa permita traversarea uleiurilor aromatice din cafea. Sectiunea prin care curge cafeaua este de forma circulara, spre deosebire de cea a filtrului de cafea. 

Folosind un V60, cafeaua nu se mai poate arde, in plus, se foloseste o cantitate mai mica de cafea decat in cazul prepararii la filtru. Extractia cafelei este mult mai buna decat cea la filtru. 

Material: ceramica 

Cum se foloseste:

1. Se aseaza dripper-ul V60 deasupra unei cani sau carafe. 

2. Se plaseaza un filtru de hartie, pentru cafea, si se uda cu apa fierbinte. 

3. Se pune cafeaua macinata in filtru. 

4. Se toarna apa fierbinte (80- 90 C) peste cafea. 

Recenzii

Scrie o recenzie

Dripper V60

Dripper V60

Suport ceramic pentru cafea

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Copyright © 2015-2020 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us