Kit pentru ColdBrew 

Contine 1 Sticla si 4 ceaiuri

-Sticla 5 O'Clock Tea 

Imaginează-ți o sticlă elegantă și practică, realizată din Tritan, un plastic inovativ ce menține culoarea și strălucirea chiar și după numeroase spălări. Această sticlă este creată pentru a fi cea mai bună alegere pentru prepararea și transportul ceaiului cold brew, iar avantajele Tritanului fac din ea o opțiune sigură și durabilă.

Sticla dispune de un infuzor din oțel inoxidabil în partea de jos, care adaugă un plus de funcționalitate. Acest infuzor de înaltă calitate îți permite să adaugi frunzele de ceai preferate în partea de jos a sticlei, înainte de a turna apa rece. Infuzorul asigură o infuzie controlată, permitând aromei și uleiurilor esențiale din ceai să se elibereze lent în lichidul rece, pentru a obține un ceai cold brew delicios și răcoritor.

De la birou la plimbare sau la o escapadă în natură, sticla din Tritan cu infuzor este partenerul ideal pentru a-ți menține ceaiul răcoros și delicios. Durabilitatea și rezistența Tritanului îți asigură că vei avea o sticlă de încredere pentru utilizare pe termen lung.

Sticla de ceai 5 O’Clock Tea din Tritan, echipată cu un infuzor din oțel inoxidabil și cu posibilitatea de a se deschide la ambele capete, este cea mai bună opțiune pentru prepararea și transportul ceaiului cold brew. Alege această sticlă elegantă și funcțională pentru a te bucura de un ceai răcoritor și autentic în orice moment și în orice loc.

-Ceaiurile pe care le contine pachetul:

Pina Colada - 80g

Ingrediente: macese, ananas confiat, mar, hibiscus, nuca de cocos, arome. Poate contine urme de nuci. Produs in UE.

Fructe de Padure - 80g

Ingrediente: stafide, boabe de soc, petale de trandafir, mere, hibiscus, coacaze negre, arome, frunze de mur, capsuni. Produs in UE.

Fructe Soc si Trandafir - 80g

Ingrediente: mar, hibiscus, stafide, boabe de soc, coaja de lamaie, kiwi, boboci de trandafir, floare de ceai, aroma. Produs in UE.

Merisor si Capsuni - 80g

Ingrediente: mar, macese, stafide, hibiscus, merisor (min. 8.4%), lemongrass, coaja de portocala, arome, capsuni (min. 1.6%), frunze de capsuni (min. 0.5%). Produs in UE

Review-uri Toate review-urile

Nota
star star star star star
04.08.2023
star Cumparator verificat

Sticla cu infuzor

E o sticla super . Îmi place și ca aspect . Ceaiurile sunt minunate !

Nota
star star star star star
02.08.2023
star Cumparator verificat

Kit pentru ColdBrew Contine 1 Sticla si 4 ceaiuri

Sticla este de calitate si foarte prectica, ceaiurile au o aroma foate buna !!!