Review 
star star star star star
Petru I 19.02.2022
star Verified Purchaser

Practic

Usor de curtat sita din exterior deasa are 2 cm latime si in cupa se ia o lingurita de plante dar se mai poate adauga daca este necesar este loc suficient, la o cana de ceai de 250-300 ml este suficient

Review 
star star star star star
Petru I 19.02.2022
star Verified Purchaser

Practic

Materialul este de calitate incape in ea 2 pungute cu ceaiuri de pe site eu am facut-o cadou cuiva drag inpreuna cu infuzorul metalic

Review 
star star star star star
Petru I 19.02.2022

Foarte practic

Am comandat sticla impreuna cu ceaiuri cand a fost promotie, 6 seturi cu diferite ceaiuri. Sticla cu infuzor foarte practica se curata usor este construita dintr-un material care nu e casabil sita este foarte deasa de avut grija cand o infiletati pe partea cu infuzorul deoarece eu am stricat una, ce este fain ca are stabilitate si in partea superioara cand pun apa ferbinte o recomand este de calitate.

  • 1 din 1 utilizatori au gasit acest review util
Review 
star star star star star
Adina 11.01.2022

Întrebare

Este bun în timpul alaptarii?

Review 
star star star star star
Oana V 10.01.2022
star Verified Purchaser

Super

Este destul de aromata incat nu ii mai trebuie frisca deasupra.

Review 
star star star star star
Oana V 10.01.2022
star Verified Purchaser

Foarte gustoasa

Cafeaua este destul de tare,iar gustul de cocos si alune prajite este subtil si se combina placut. Voi cumpara in continuare,pt ca da dependenta!! :)

  • 1 din 1 utilizatori au gasit acest review util
Review 
star star star star star
Cristian M 04.01.2022
star Verified Purchaser

Autentic

Foarte similar cu ce am baut in Turcia.
Cu toate ca e ceai negru, aroma este foarte diferita fata de Earl Grey, chiar il recomand, merita incercat !

Review 
star star star star star
Cristian M 04.01.2022
star Verified Purchaser

Foarte bun

Un ceai aromat foarte bun, recomand !

Review 
star star star star star_border
Costy 29.12.2021

Foarte bun!

Are un gust foarte bun, dar se putea mai bine!

Review 
star star star star star
Jenea I 16.12.2021

Deosebit!

A fost un cadou foarte dragut! Iar efectul in cana este wow! Recomand!

Review 
star star star star star
Bălaşa A 03.12.2021
star Verified Purchaser

Recomand

Un ceai plăcut, cu un gust plin, parfumat, care mai merge infuzat o dată

Review 
star star star star star
Angi 26.11.2021

Va rog

Ce gramaj are?