0,00 lei (gol)

Niciun produs

9,50 lei Livrare
0,00 lei Total

Finalizeaza comanda

Produsul a fost adaugat in cos
Cantitate
Total
0 articole in cosul dvs. Aveti un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continuati cumparaturile Finalizati comanda

Geisha, Mount Himalaya Tea

2281

Ceai verde cu bambus, Schizandra si ghimbir, 50 g

More details

Ingrediente: Ceai verde

Temperatura:

70°C

Dozaj pe portie:

2 grame

Timp de preparare:

2-3 minute

Nivel teina:

Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare

Recomandari de servire: In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.

Merge cu: pui, curcan, sandvisuri, paine integrala, croissante, salata de fructe

Note: Traditional

Categorie ceai: Verde

Ritualul japonez de servire a ceaiului de catre geishe este un adevarat spectacol, de care ceaiul verde Geisha ne duce mai aproape. Ceaiul verde Geisha este inspirat de ceaiurile traditionale japoneze, si se remarca prin combinatia de ceaiuri verzi cu muguri de bambus si fructe de Schizandra. Fructele de Schizandra sunt utilizate in medicina traditionala chineza de peste 2.000 de ani, ele fiind foarte apreciate datorita calitatii unice de a incorpora intr-un singur fruct toate cele cinci gusturi (dulce, sarat, acru, amar si iute). Fructele sunt un excelent antioxidant, avand si proprietati antiseptice ai astringente.

12,50 lei

In stoc


Acest produs iti aduce 12 puncte de loialitate (detalii).

Livrare
24 H

Deschidere
la livrare

Retur gratuit
in 30 zile

Ritualul japonez de servire a ceaiului de catre geishe este un adevarat spectacol, de care ceaiul verde Geisha ne duce mai aproape. Ceaiul verde Geisha este inspirat de ceaiurile traditionale japoneze, si se remarca prin combinatia de ceaiuri verzi cu muguri de bambus si fructe de Schizandra. Fructele de Schizandra sunt utilizate in medicina traditionala chineza de peste 2.000 de ani, ele fiind foarte apreciate datorita calitatii unice de a incorpora intr-un singur fruct toate cele cinci gusturi (dulce, sarat, acru, amar si iute). Fructele sunt un excelent antioxidant, avand si proprietati antiseptice ai astringente.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Copyright © 2015-2019 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us