Lu-Vi: | 09:00 - 18:00 |
---|
Ceai cu ghimbir si lamaie
Ingrediente: ghimbir (79%), lemongrass, lamaie (5,9%), arome
Temperatura:
100 ° C
Dozaj pe portie:
2-2.5 gr
Timp de preparare:
8-10 minute
Nivel teina:
Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2-2.5 gr) si lasati la infuzat timp de 8-10 minute.
Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare
Pentru: Wellbeing
Recomandari de servire: Poti adauga o felie de lamaie sau de portocala pentru un gust si mai placut
Merge cu: Preparate "grele"
Note: Citric
Ghimbirul este probabil cea mai folosita planta in medicina traditionala Ayurveda. Si asta datorita nenumaratelor beneficii pe care le prezinta, in special sub forma de ceai de ghimbir. Intr-adevar, ceaiul de ghimbir are mult mai multe beneficii decat eliminarea senzatiei de greata. Se consuma in special pentru ameliorarea simptomelor asociate afectiunilor digestive.
De asemeni, poate reduce inflamatiile, astfel ca este de mare ajutor atunci cand ne confruntam cu articulatii dureroase sau cu crampe musculare. Congestia nazala asociata cu racelile sau gripa nu prea pot rezista ceaiului de ghimbir.
Nivelul ridicat de antioxidanti din ghimbir ii confera acestuia proprietati de stimulare a sistemului imunitar.
Proprietatile calmante ale ceaiului de ghimbir ne ajuta sa reducem stresul si tensiunea acumulate in fiecare zi.
Datorita numeroaselor beneficii, ceaiul de ghimbir devine astfel o bautura demna de introdus in meniul nostru zilnic.
Ceaiul Ayurvedic Lemon & Ginger contine in plus si si lemongrass, planta recunoscuta pentru aroma revigoranta pe care o imprumuta bauturilor si preparatelor culinare.
Acest produs iti aduce 36 puncte de loialitate (detalii).
Primeste 5% inapoi
in puncte de loialitate
Retur
in 30 de zile
Livrare GRATUITA la comenzi
de min. 120 lei
Plati si comenzi
100% sigure
Ghimbirul este probabil cea mai folosita planta in medicina traditionala Ayurveda. Si asta datorita nenumaratelor beneficii pe care le prezinta, in special sub forma de ceai de ghimbir. Intr-adevar, ceaiul de ghimbir are mult mai multe beneficii decat eliminarea senzatiei de greata. Se consuma in special pentru ameliorarea simptomelor asociate afectiunilor digestive.
De asemeni, poate reduce inflamatiile, astfel ca este de mare ajutor atunci cand ne confruntam cu articulatii dureroase sau cu crampe musculare. Congestia nazala asociata cu racelile sau gripa nu prea pot rezista ceaiului de ghimbir.
Nivelul ridicat de antioxidanti din ghimbir ii confera acestuia proprietati de stimulare a sistemului imunitar.
Proprietatile calmante ale ceaiului de ghimbir ne ajuta sa reducem stresul si tensiunea acumulate in fiecare zi.
Datorita numeroaselor beneficii, ceaiul de ghimbir devine astfel o bautura demna de introdus in meniul nostru zilnic.
Ceaiul Ayurvedic Lemon & Ginger contine in plus si si lemongrass, planta recunoscuta pentru aroma revigoranta pe care o imprumuta bauturilor si preparatelor culinare.
Ceai lămâie și ghimbir
Ceva bun și frumos
adriana
Cel mai minunat ceai cu ghimbir pe care l-am incercat vreodata.Ghimbirul si lamaia se simt foarte puternic,Nu ar trebui sa lipseasca niciodata din arsenalul pt imunitate al fiecaruia!!!
foarte bun
Imi place gustul intepator al ghimibirului, iar in combinatie cu lamaia este foarte bun.
Suberb
Îmi place foarte mult cât de puternic se simte ghimbirul.