Ceaiuri desert

Desertul e poate felul preferat al oricarei mese, dar zaharul pe care il contin majoritatea deserturilor si efectele acestuia asupra sanatatii si a siluetei il pot transforma intr-un adevarat dusman. Cum facem sa ne bucuram totusi de gustul unui desert savuros, fara amenintarea kilogramelor in plus? Iti prezentam ceaiurile - desert, o selectie d...

Desertul e poate felul preferat al oricarei mese, dar zaharul pe care il contin majoritatea deserturilor si efectele acestuia asupra sanatatii si a siluetei il pot transforma intr-un adevarat dusman. Cum facem sa ne bucuram totusi de gustul unui desert savuros, fara amenintarea kilogramelor in plus? Iti prezentam ceaiurile - desert, o selectie delicioasa de ceaiuri pe care sa le consumi dupa masa, in locul preparatelor pline de zahar. 

Un ceai verde cu menta este potrivit pentru a curata bolta palatina dupa o masa, iar ceaiurile cu caramel sau bucati de fructe sunt ideale pentru a inlocui deserturile pline de zahar. Ceaiurile desert din selectia noastra nu contin zahar, insa nici nu vei simti nevoia sa le indulcesti, au o aroma naturala savuroasa! 

Mai multe
Copyright © 2015-2021 Arta Ceaiului. Toate drepturile rezervate.
Chat with us