Spiritualitate

Cartile de spiritualitate sa refera la un domeniu catre care ar trebui sa ne indreptam tot mai mult atentia, pentru a trai viata fericita pe care si-o doreste fiecare dintre noi. Insa, cum in zona cartilor spirituale exista si foarte mult “zgomot”, ne poate fi greu sa gasim carti de spiritualitate potrivite pentru situatiile in care ne aflam.

Totii marii maestrii spirituali au incercat ca invataturile lor sa fie transmise catre cat mai multi oameni prin intermediul cartilor despre spiritualitate pe care le-au scris. Si pentru ca ne dorim ca tot mai multi dintre voi sa beneficiati de ele, le oferim la un pret foarte bun.

Iti prezentam o selectie de carti de dezvoltare spirituala de la Editura Curtea Veche care sa te ghideze in calatoria catre o viata fericita, implinita, asa cum meriti, la fel ca si ceilalti. Eckhart Tolle, unul dintre cei mai apreciati maestrii spirituali, a scris mai multe carti de gen, intr-un limbaj simplu, usor de inteles, ale caror sfaturi, daca le-am aplica, am schimba cu siguranta ceva in bine in viata noastra si a celor din jur.

Aceste carti de spiritualitate pe care le gasesti in colectia noastra contin atat principii generale, cat si sfaturi si exercitii practice pe care sa le poti aplica usor. Si, cine stie, poate intr-o zi vei ajunge sa scrii chiar tu carti de dezvoltare spirituala bazate pe experienta proprie.

Cartile de spiritualitate pe care ti le oferim trateaza atat subiecte generale, cat si subiecte particulare care ne pot caracteriza viata la un moment dat. 

Spiritualitate

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie.

Cauta din nou